Despre noi

Misiune

Alinarea suferinței oamenilor prin oferirea de aparatură și consumabile medicale la prețuri accesibile.

Viziune

Încredere. Dezvoltare. Implicare. Etică. Corectitudine

Valori

Oamenii sunt cele mai mari valori ale noastre. Suntem dedicați celor mai înalte standarde profesionale

Medical Corp importă și distribuie aparatură și dispozitive medicale, echipamente pentru radiologie și chirurgie intervențională, consumabile medicale, hârtie și imprimante pentru uz medical Mitsubishi.

Prezent pe piață din 1998, Medical Corp este unul dintre cei mai vechi furnizori de aparatură și consumabile medicale din țară, distribuind peste 15800 de repere și având pe stoc un minim de 890 de repere pentru a permite livrări rapide.

Serviciile și produsele oferite de Medical Corp sunt disponibile pe întreg teritoriul țării prin reprezentanți de vânzări sau prin intermediul magazinului online. Soluții oferite de noi sunt implementate în spitale de stat sau private, servicii de ambulanță, cabinete medicale și companii.

Livrare, instalare, service post-garanție

Având o gamă variată de produse pe stoc putem face față rapid solicitărilor astfel încât onorăm comenzi oriunde în țară.  Aparatura medicală beneficiază de instalare și service post garanție.

Putem monta și demonta o gamă largă de aparatură medicală.  Echipa noastră de service oferă atât consultanță cât și service la sediul nostru central din Sibiu, dar și în țară prin intermediul laboratorului mobil.

Consultanță

Suntem conștienți că aparatura medicală, alături de expertiza și dedicarea personalului medical salvează vieți.  Tocmai de aceea, consultanții noștri de vânzări sunt pregătiți și specializați de către producători pentru a vă răspunde întrebărilor tehnice. Astfel, vă putem oferi soluții personalizate la nevoile dumneavoastră.

Soluții, nu produse

Răspundem cu plăcere și implicare solicitărilor dumneavoastră, iar pentru a le înțelege cel mai bine avem nevoie de detalii pentru a vă răspunde corespunzător. Contactați-ne acum pentru consultanță sau dacă aveți vreo întrebare!

CertificăriMedical Corp este certificată SR EN ISO 9001:2008 și SR EN ISO 13485:2012.

Totodată Medical Corp deține avizul de funcționare numărul 2759, eliberat de Ministerul Sănătății (5 august 2009), pentru comercializarea, repararea, verificare și punerea în funcțiune a dispozitivelor medicale.