Politica de confidențialitate

1. Ce date cu caracter personal colectează Medical Corp prin intermediul acestui website şi cum le colectează?

Colectăm doar informaţiile cu caracter personal pe care dumneavoastră doriţi să ni le oferiţi sau a căror furnizare este necesară pentru ca noi să ne îmbunătăţim activitatea.

Colectăm informaţii indirecte (ex: cookies, informaţii referitoare la conexiune sau la sistem).

2. Cum păstrează Medical Corp în siguranţă datele dumneavoastră cu caracter personal?

Medical Corp ia toate măsurile necesare pentru a păstra în siguranţă datele dumneavoastră cu caracter personal. Doar personalul autorizat al Medical Corp sau al unor terţe companii cu care noi colaborăm (care sunt de acord prin contract să păstreze în siguranţă toate informaţiile) au acces la informaţiile dumneavoastră cu caracter personal.

3. În ce scopuri utilizează Medical Corp datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate doar în scopul pentru care le-aţi furnizat. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini şi a evalua activitatea noastră, precum şi pentru a preîntâmpina încălcarea securităţii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.

4. Cui dezvăluie Medical Corp datele dumneavoastră cu caracter personal şi de ce?

Medical Corp nu va divulga niciodată datele dumneavoastră cu caracter personal unei organizaţii de afaceri aparţinând unui terţ care intenţionează să le folosească în scopuri de marketing direct dacă dumneavoastră nu v-aţi dat în mod expres consimţământul în acest sens.

5. Cum puteţi vizualiza, verifica sau şterge datele cu caracter personal pe care ni le trimiteţi?

Aveţi dreptul să ne solicitaţi să vă comunicăm toate informaţiile pe care le deţinem despre dumneavoastră. De asemenea, puteţi solicita ca datele dumneavoastră personale să fie şterse, modificate sau revizuite trimiţând un email la office@medicalcorp.ro.

6. Pentru ce perioadă de timp poate Medical Corp să vă stocheze datele cu caracter personal?

Medical Corp poate reţine informaţiile cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteţi prin intermediul acestei pagini de web într-o bază de date, cum ar fi baza de date cu clienţi. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate de către Medical Corp doar pe perioada cât acestea sunt folosite pentru a vă putea răspunde întrebărilor sau rezolvării anumitor situaţii sau pentru a aduce îmbunătăţiri activităţii noastre, respectând cerinţele legale şi legislaţia în vigoare. Acest lucru înseamnă că este posibil să vă reţinem datele cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp chiar şi după ce dumneavoastră încetaţi să folosiţi acest website.

Vă reamintim că aveţi dreptul de a cere ca în orice moment datele dumneavoastră cu caracter personal să fie şterse.

7. Poate Medical Corp să modifice condiţiile acestei Politici de Confidenţialitate?

Medical Corp va face ocazional schimbări şi corecturi asupra acestei Politici de Confidenţialitate. Vă rugăm să verificaţi această politică de confidenţialitate în mod regulat pentru a vedea dacă au fost făcute schimbări şi în ce mod pot acestea să vă afecteze.

8. Unde mă pot adresa dacă doresc să contactez Medical Corp în cazul în care am alte întrebări cu privire la datele mele cu caracter personal?

Puteţi trimite un email la office@medicalcorp.ro.

9. De ce trebuie să accept termenii acestei Politici de Confidenţialitate?

Medical Corp este o companie care utilizează internetul pentru a colecta şi procesa informaţiile dumneavoastră cu caracter personal.
 Această Politică de Confidenţialitate vă oferă toate informaţiile necesare pentru a vă forma o opinie şi a vă decide dacă doriţi să accesaţi acest website şi să trimiteţi sau nu informaţiile dumneavoastră cu caracter personal companiei Medical Corp.